No products in the cart.

 

Catering Apeldoorn

Catering in Apeldoorn

Bent u opzoek naar catering voor uw feest, bedrijf of een andere gelegenheid in Apeldoorn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast dat u bij Bistro De Bron in Loenen altijd terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner, bieden wij u ook onze kwaliteiten als catering aan zowel bij Bistro De Bron als op uw locatie. Wij bieden u smakelijke gerechten, met oog voor de detail, voor een betaalbare prijs.

Maar wanneer kunt u nu het beste catering inschakelen? Wat dacht u bijvoorbeeld voor uw 50-jarige verjaardag of uw 25-jarig huwelijk? Maar ook voor andere feesten en partijen kan het erg fijn zijn wanneer u niet aan de catering hoeft te denken en dat dit allemaal professioneel voor u verzorgd wordt. U kunt dan zelf ook rustig genieten, en alle aandacht hebben voor uw gasten.

Bistro de Bron verzorgd uw catering

Wat voor feest, jubileum of verjaardag u ook gaat geven, bij Bistro de Bron bent u altijd in goede handen. Zo geven wij uw feest of partij een extra tintje, hoeft u zich nergens zorgen om te maken en gaan uw gasten voldaan naar huis.

Bij Bistro de Bron bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit in catering, in de vorm van de heerlijkste hapjes en gerechten, met oog voor detail. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Of bekijk enkele mogelijkheden in de volgende link: feestenpartijen-en-catering.

 

[one_half last=”yes”]

  Uw naam

  Aantal personen

  Dag van de reservering

  Tijd van de reservering

  Uw telefoonnummer

  Bijzonderheden

  [/one_half]