No products in the cart.

[one_half last=”no”]

HIGH TEA Eerbeek

Een ‘High Tea’ zoals deze bedoeld is… Met deze high tea 5 min rijden van Eerbeek biedt Bistro de Bron je een gezellige en smakelijke middag met een ruim aanbod aan verschillende theesoorten. Een middag waarbij je lekker kunt bijkletsen met vrienden, familie of een goede kennis onder het genot van een heerlijk kopje thee.

Tijdens deze middag kun je onbeperkt genieten van ons ruime aanbod aan thee soorten (14!!). Met namen als zomerzotheid, sancha lemon, liefdevol en african orange, word elke thee liefhebber nieuwschierig! Daarnaast zorgen wij voor smaakvolle versnaperingen die zeker zullen volstaan als middageten. Zo serveren wij een ruim aanbod aan zoete lekkernijen en worden daarnaast zowel verschillende warme als koude hapjes geserveerd.

Uiteraard is dit het gehele jaar door te reserveren, in de winter maanden gezellig in onze zithoek, of bij de open haard, maar in de zomer maanden kunt u heerlijk vertoeven op ons terras!

Wilt u uw dag ook een actieve invulling geven kijk dan ook naar onze outdoor activiteiten: HIER

Geïnteresseerd geraakt in dit fijne aanbod? Maak dan snel een reservering op onze site of bel ons om je reservering door te geven.

Prijs:

€17,50 p.p.

Reserveren: minimaal een dag vóór 12:00 van uw reservering.

[/one_half] [one_half last=”yes”]

  Uw naam

  Aantal personen

  Dag van de reservering

  Tijd van de reservering

  Uw telefoonnummer

  Bijzonderheden

  [/one_half]