No products in the cart.

Steeds meer mensen weten de weg te vinden voor ons huisgemaakt gebak. Uiteraard is onze eigen appeltaart de favoriet bij uitstek, maar naast deze hebben wij ook onze monchoutaart en cheesecake in ons assortiment.

Onze recepten blijven ons geheim, maar wist u dat u vanaf nu deze heerlijke taarten ook kunt bestellen? U hoeft niet zelf te gaan bakken maar bel, mail of kom even langs om uw bestelling door te geven. Uiteraard worden deze geleverd in een handige doos en kunt u het zelf ophalen op het door uw doorgegeven tijdstip.

Zoals u begrijpt maken wij al onze taarten zelf, met eigen recepten. Het bestellen van deze taarten kan uiterlijk 2 dagen van te voren. U heeft een keuze uit ons vaste assortiment. Voor speciale verzoeken en wensen is ook veel mogelijk, prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Huisgemaakt gebak en taarten uit Loenen bij Bistro De Bron,

Bij Bistro De Bron bent u altijd op de juiste adres voor een lekker gebakje voor bij uw koffie. Bekend zijn onder andere de huisgemaakte appeltaart & monchoutaarten.

 

 

U kunt deze taarten en gebak ook bij ons in Loenen bestellen voor een verjaardag of andere feestelijkheden. Van te voren te bestellen en voor u vers gemaakt en u haalt deze op wanneer u deze nodig heeft.

 

 

 

Appeltaart:                                 €16,50         ±12 punten  24 cm doorsnee

Monchoutaart:                           €17,50                 ±12 punten 24 cm doorsnee

Chocolade taart:                        €19,50           ±12 punten 24 cm doorsnee

 

 

 

Heeft u onze huisgemaakte advocaat al eens geproefd? Heerlijk zacht en romig met een beetje slagroom een echt feestje!

Advocaat-klein:             €  6,00             ± 0,3 liter

Advocaat-middel:          €  9,00             ±  0,7 liter

Advocaat-groot:             €  12,00           ±  1 liter

 

 

Stuur uw bestelling per mail naar info@bistrodebron.nl met daarin uw contact gegevens en ophaaltijd. U ontvangt van ons een bevestiging.

Ook gehele catering voor uw (verjaardags) feest is bij ons mogelijk: https://www.bistrodebron.nl/catering