No products in the cart.

Outdoor activiteiten Veluwe

Arrangementen

Wij hebben een aantal outdoor activiteiten op de Veluwe ontwikkeld. Leuke activiteiten buiten zoals kanoën, klootschieten of touwtrekken. En daarna kunt u heerlijk genieten van een lunch of diner. De activiteiten zijn los te boeken maar wij kunnen ook voor u speciaal op maat gemaakte arrangementen samenstellen.
Wilt u alvast een arrangement boeken, neem dan gerust contact met ons op.

Kanoën

Vaarlocatie: Apeldoorns Kanaal
Start: Bistro De Bron, Hoofdweg 215, Loenen

Programma:

Ontvangst met koffie en huisgemaakte appeltaart bij Bistro De Bron. Hier ontvang u een korte instructie, krijgt u peddels en eventueel een zwemvest ( € 5,00 borg) Bij de Kano trailer kunt u zelf uw kano pakken en te water laten. U gaat heerlijk het water op en kunt richting Lieren of richting Hall onderweg zijn er diverse steigers waar u even kunt  aanmeren om aan de kant uit te rusten voordat u weer terug naar Loenen/Klarenbeek gaat.
Bij Bistro de bron heeft u de keuze voor een lunch* met een uitsmijter, kroketten of broodje gezond (inclusief één drankje)

*De lunch kan vervangen worden door een plate met hamburger, schnitzel of saté (meerprijs €7,50 p.p.)

Arrangement prijs:  €24,50 p.p.

alleen kano prijs: € 12,50 pp vanaf 2 personen

 

Deze activiteit is tijdelijk alleen nog voor grote groep mogelijk, prijs op aanvraag!

 Handboogschieten

Handboogschieten is de oudste sportdiscipline die de mens kent. De handboog is uit de oudheid als jachtwapen bekend. Later is uit het oefenen wedstrijd schieten ontstaan.Boogschieten blijft een fascinerende sport die veel mensen trekt. Om verantwoord en veilig te kunnen boogschieten is er bij alle activiteiten altijd een ervaren instructeur aanwezig. (kinderbogen zijn ook mogelijk)

Prijs :  €12,50 p.p

 


 

 

Een mooie route hebben wij voor u uitgezet of gaat u zelf op ontdekking over de Veluwe, voor jong en oud ontspanning en actief tegelijkertijd!

prijs : €10,00 p.p

 

Fietsen verhuur

De Veluwe is bij uitstek de regio om verkend te worden op de fiets, of mountainbike. Kiest u voor meer comfort, dan hebben wij ook elektrische fietsen!

Programma:
Ontvangst met koffie en huisgemaakte appeltaart bij Bistro De Bron
Volg uw eigen route of laat u leiden door een,door ons,geplande route
Terugtocht naar Bistro De Bron
Lunch/Diner met een keuze uit Schnitzel, burger, of saté uiteraard met friet, en salade. (incl. 1 consumptie)

vanaf 15 personen is er ook een mogelijkheid om uw diner te vervangen voor een barbecue! *

Prijzen:

heren of dames fiets:                 €25,50 pp

Mountainbike:                            €33,50 pp (inclusief helm, en vergunning!)

elektrische fiets:                        €36,50 pp

*Wanneer u uw lunch/ Diner wilt vervangen voor een barbecue rekenen wij een meerprijs van €5,00 (zonder consumptie).

 

Klootschieten

Er word een parcours, op een zandweg, met een lengte van ongeveer 3 km uitgezet.  De speler (of het team) die dat in zo weinig mogelijk worpen het parcours aflegt is de winnaar.

Prijs : €4,50 p.p

 

Touwtrekken

Touwtrekken is een sport waarbij twee teams zo hard mogelijk aan de beide uiteinden van een dik touw proberen te trekken. Dit touw is gemarkeerd met 5 lintjes. In het midden een rood lint, dat de startpositie aangeeft. Het team dat het andere team zover trek, dat het 4 meter lintje over de middenlijn heen komt, heeft gewonnen.

Prijs : €6,50 p.p

 

Kasteel Ter Horst

Bezichtiging kasteel

Kasteel Ter Horst is een monumentaal kasteel dat tot de verbeelding spreekt door zijn bouwstijl uit twee periodes en een interieur dat ons de sociale geschiedenis van zijn bewoners verteld.

Na een heerlijk kop koffie bij Bistro De Bron kunt u een uitgebreide rondleiding krijgen op het kasteel uit 1557. Zowel de keukens, de kelders, als de trouwzaal en een gerestaureerde schuilkelder zullen aan bod komen. Het kasteel is alleen te bezichtigen door deze rondleidingen en worden alleen op donderdag om 14.00 gedaan.

Vanwege Corona worden er tot nader bericht geen rondleidingen gegeven!

Prijs inclusief consumptie €8,25 p.p. voor volwassenen en €5,- p.p. voor kinderen tot 12 jaar.

Grotere groepen vanaf 10 personen zijn ook op andere tijdstippen mogelijk op aanvraag.