No products in the cart.

Bistro Apeldoorn
 

 

 

 

Beste gasten !

Bent u op zoek naar restaurants in Beekbergen of in de omgeving van Beekbergen? We heten u dan graag welkom in ons mooie eetcafé Bistro de Bron. Wij zijn weer open en hebben dus ook onze deuren weer geopend voor diner en lunch.

Bistro de Bron ligt op een mooie locatie en is maar 5 minuten rijden vanaf Beekbergen en ligt in de buurt van Apeldoorn. Onze grote parkeerplaats biedt genoeg plek waar u uw auto gratis kunt parkeren.

Bistro de Bron heeft haar naam te danken aan de omgeving waarin ons restaurant te vinden is. De omgeving beschikt namelijk van oudsher over diverse bronnen ofwel sprengen, waar de bevolking jarenlang gebruik van heeft gemaakt. Deze sprengen bestaan anno 2021 nog steeds en heeft zelfs de grootste en bekendste waterval van Nederland.

Outdoor arrangementen in de buurt van Beekbergen.

Naast het bezoeken van de sprengen, bieden wij ook een aantal outdoor arrangementen aan. Leuke activiteiten zoals kanoën, klootschieten of touwtrekken. Daarnaast kan er ook genoten worden van de Veluwe met een mooie fietstocht. De activiteiten zijn in de buurt van Beekbergen, Apeldoorn en ons restaurant en zijn los te reserveren. Uiteraard is dit ook te combineren met eten op het terras of in het eetcafé.

Meer informatie over de activiteiten, de prijs en de openingstijden vindt je via de arrangementen pagina.

Leuke arrangementen

Bezoek vandaag nog onze gezellige Bistro

Door onze gasten wordt Bistro de Bron als een sfeervol en modern ingericht restaurant beoordeeld. Ons restaurant ademt een warme gezellige sfeer en zo is het mogelijk om samen met uw gasten uitstekend te lunchen of te dineren in een zeer ongedwongen sfeer.

Zo staat onze keukenbrigade garant voor de kwaliteit van onze heerlijke gerechten die tijdens uw lunch of diner geserveerd worden. Al onze gerechten die geserveerd worden zijn gebaseerd op de traditionele Franse/Nederlandse keuken met een eigen twist, waar we ons echt in onderscheiden!

Lekker eten bij restaurants in Beekbergen

Lekker genieten van het weer en eten buiten op het terras of in ons eetcafé? Neem een kijkje in de open keuken van Bistro de Bron. Bij Bistro de Bron heerst er een gastvrije sfeer en deze heerlijke sfeer wordt gecreëerd door de rust die de omgeving uitstraalt, ons vriendelijke personeel en de veelzijdige menukaart. Onze kaart bestaat uit huis gemaakte gerechten die bereid zijn met verse streekproducten uit de buurt van Apeldoorn en Beekbergen. Samen met onze keukenbrigade zullen wij voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Uw aandacht getrokken? Kom dan lekker genieten van ons mooie buiten terras.

De menukaart van Bistro de Bron

Naast het verzorgen van een onvergetelijke ervaring tijdens de lunch of het diner, hebben wij ook een heerlijk stampot buffet. Hierbij kunt u zelf een aantal combinaties maken van de door ons gekozen ingrediënten en kunt u kiezen uit verschillende opties. Zo kunnen wij de kaart ook aanpassen naar uw wensen. Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over de prijs, dan helpen wij u graag.

Daarnaast hebben we nu ook het stamppot buffet in Loenen aan huis, waarbij wij de catering verzorgen en het eten brengen tot aan uw huis. Zo krijgt u alsnog het gevoel alsof u in het restaurant zit.

Als laatste kunt u ook een bestelling plaatsen op de webshop. Wij hebben een grote webshop met nieuwe verschillende gerechten. Ook voor de kleine kinderen is er wat lekkers te bestellen.

Reserveren?

Wilt u gelijk een tafel reserveren? Het duurt niet lang en het is een kleine moeite. Vul uw gegevens in voor een reservering in onderstaand formulier. Of houdt u uw opties liever even open en bekijkt u eerst onze diner kaart?. Bekijk alle mogelijkheden over de prijs op onze website of neem contact met ons op.

Wilt u iets wijzigen aan uw reservering? Wij beantwoorden alle vragen.

Bistro de Bron heeft zijn deuren geopend van woensdag tot en met maandag en is gesloten op dinsdag. Daarnaast zijn alle verdere gegevens hieronder te vinden. Mocht u iets specifieks zoeken of een aantal vragen hebben en hier geen antwoord op kunnen vinden, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Tafel reserveren