No products in the cart.

Bistro Apeldoorn

Bent u op zoek naar restaurants in de omgeving van Eerbeek? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Bij Bistro de Bron heten wij u dan graag welkom en nodigen wij u uit om te genieten van de omgeving Eerbeek. Bistro de Bron ligt maar 5 minuten vanaf Eerbeek. De ruime parkeerplaats biedt genoeg plek waar u uw auto gratis kunt parkeren. Het reserveren van een tafel is gemakkelijk en snel.

Bistro de Bron heeft haar naam te danken aan de omgeving Eerbeek waarin ons restaurant te vinden is. De omgeving Eerbeek beschikt namelijk van oudsher over diverse bronnen ofwel sprengen, waar de bevolking jarenlang gebruik van heeft gemaakt. Naast de sprengen is ook de Veluwe in de buurt om van te genieten.

Lunchen en dineren in de omgeving van Eerbeek

Lekker eten bij restaurants in Eerbeek? Bij de Bistro de Bron kunt u genieten van de omgeving Eerbeek van een heerlijke lunch en/of diner. Ook in 2021 heten wij u welkom in onze Bistro en kunt u vandaag al een tafel reserveren.

Outdoor arrangementen in de buurt van Eerbeek

Naast het bezoeken van de sprengen, bieden wij ook een aantal outdoor arrangementen aan. Leuke activiteiten zoals kanoën, klootschieten of touwtrekken. De activiteiten zijn in de buurt van Eerbeek en ons restaurant. De activiteiten zijn los te reserveren. Uiteraard is dit ook te combineren met eten op het terras of in het restaurant.

Meer informatie over de activiteiten, de prijs en voor de openingstijden vindt je via de arrangementen pagina.

Leuke arrangementen

Lekker eten bij restaurants in Eerbeek?

Door onze gasten wordt Bistro de Bron als een sfeervol en modern ingericht restaurant beoordeeld. Ons restaurant ademt een warme sfeer en zo is het mogelijk om samen met uw gasten uitstekend te lunchen of te dineren in een zeer ongedwongen sfeer.

Zo staat onze keuken garant voor de kwaliteit van onze geweldige gerechten die tijdens uw lunch of diner geserveerd worden. Al onze gerechten die geserveerd worden zijn gebaseerd op de traditionele Franse/Nederlandse keuken met een eigen twist, waar wij ook in 2021 ons echt in onderscheiden!

PROEF, BELEEF EN GENIET BIJ BISTRO DE BRON

Bij Bistro de Bron heerst er een gastvrije sfeer en deze sfeer wordt gecreëerd door de rust die de omgeving Eerbeek uitstraalt, ons vriendelijke personeel en de veelzijdige kaart. De kaart bestaat uit huis gemaakte gerechten die wij bereiden met verse streekproducten uit de omgeving Eerbeek.

Samen met onze keukenbrigade zullen wij voor een onvergetelijke ervaring zorgen voor u en uw gasten.

Als u een tafel reservering wilt maken kan dat via het onderstaande reserveringsformulier of verdiep u eerst in de diner kaart. Meer informatie over de openingstijden vindt u onderaan de pagina.