No products in the cart.

Bistro Apeldoorn

Bent u op zoek naar een bistro of restaurants in Klarenbeek die u kunt bezoeken om een lekker hapje te eten? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Bistro de Bron heeft ook haar deuren weer open waar u een lekker hapje kunt komen eten. Bistro de Bron is een van de weinige restaurants in de omgeving Klarenbeek die een hapas kaart heeft. Bistro de Bron is in de buurt van Apeldoorn, Voorst, Loenen en Eerbeek te vinden. Daarnaast ligt het maar 5 minuten vanaf Klarenbeek. Onze ruime parkeerplaats biedt genoeg plek om uw auto gratis kunt parkeren. Het maken van een reservering is gemakkelijk en snel.

Bistro de Bron heeft haar naam te danken aan de omgeving Klarenbeek waarin ons restaurant te vinden is. De omgeving Klarenbeek beschikt namelijk van oudsher over diverse bronnen ofwel sprengen, waar de bevolking jarenlang gebruik van heeft gemaakt en deze anno 2021 nog steeds kunt bezoeken. Naast de sprengen ligt de Veluwe ook nog eens in de buurt.

Bezoek vandaag nog onze Bistro

Door onze gasten wordt Bistro de Bron als een sfeervol en modern ingericht restaurant beoordeeld. Ons restaurant ademt een warme sfeer en zo is het mogelijk om samen met uw gasten uitstekend te lunchen of te dineren in een zeer ongedwongen sfeer.

Lekker eten bij restaurants in Klarenbeek

Genieten van het mooie weer en het eten kan ook bij ons op het terras in de omgeving Klarenbeek.

Zo staat onze keukenbrigade garant voor de kwaliteit van onze geweldige gerechten die tijdens uw lunch of diner geserveerd worden. Alle gerechten die geserveerd worden zijn gebaseerd op de traditionele Franse/Nederlandse keuken met een eigen twist, waar we ons echt in onderscheiden!

Proef, beleef en geniet bij Bistro de Bron

Bij Bistro de Bron heerst er een gastvrije sfeer en deze sfeer wordt gecreëerd door de rust die de omgeving Klarenbeek uitstraalt, ons vriendelijke personeel en de veelzijdige kaart. Onze kaart bestaat uit huis gemaakte gerechten die bereid zijn met verse streekproducten uit de omgeving Klarenbeek/Apeldoorn.

Samen met onze keukenbrigade zullen wij voor een onvergetelijke ervaring zorgen voor u en uw gasten. Dus wacht niet langer en vul uw gegevens in voor een reservering! Of bekijk hier eerst onze diner kaart. We zien u graag terug in ons restaurant in Klarenbeek.

Tafel reserveren