No products in the cart.

Bistro Apeldoorn
 

 

 

 

Bent u op zoek naar een bistro of restaurant in de omgeving van Loenen? Stop dan met zoeken, want u bent bij ons aan het juiste adres. Bistro de Bron is een van de restaurants in Loenen en is landelijk gelegen aan het Apeldoorns kanaal te Loenen. Ook in 2021 kunt u genieten van een koud drankje op het terras, of van een lekkere biefstuk in het eetcafé. De ruime parkeerplaats biedt genoeg plek waar u uw auto gratis kunt parkeren.

Bistro de Bron heeft haar naam te danken aan de omgeving waarin ons restaurant te vinden is. De omgeving Loenen beschikt namelijk van oudsher over diverse bronnen ofwel sprengen, waar de bevolking jarenlang gebruik van heeft gemaakt. Een bezoekje brengen aan deze sprengen en na afloop genieten van een lekker drankje op het terras of van een lekkere lunch of diner in ons eetcafé is zeker een aanrader! De sprengen liggen in de buurt en zijn makkelijk te bereiken. Met de in Loenen gelegen bekendste en hoogste waterval van Nederland.

Outdoor arrangementen in de buurt van Loenen.

Naast het bezoeken van de sprengen, kunt u bij ons ook terecht voor een aantal outdoor arrangementen. Leuke activiteiten zoals kanoën, klootschieten of touwtrekken. De activiteiten zijn los te boeken. Uiteraard is dit ook te combineren met een lekkere lunch of diner in het restaurant of het terras. Wilt u meer informatie over de prijs of voor de openingstijden? Bekijk dan de arrangementen pagina.

Leuke arrangementen

Op het terras bij ons restaurant?

Lekker genieten van het weer en eten buiten op het terras of in ons eetcafé? Neem dan een kijkje in de open keuken van Bistro de Bron. Bij Bistro de Bron heerst er een gastvrije sfeer en deze wordt gecreëerd door de rust die de omgeving uitstraalt, ons vriendelijke personeel en de veelzijdige kaart. Het menu bestaat uit huis gemaakte gerechten die bereid zijn met verse streekproducten uit de buurt van Loenen.

Proef, bleef en geniet bij Bistro de Bron in Loenen

Door alle gasten wordt Bistro de Bron als een sfeervol en modern ingericht restaurant beoordeeld. Ons restaurant ademt een warme sfeer en zo is het mogelijk om samen met uw gasten uitstekend te lunchen of te dineren in een zeer ongedwongen sfeer.

Bezoek vandaag nog ons eetcafé.

Samen met de keukenbrigade zullen wij voor een onvergetelijke ervaring zorgen voor u en uw gasten. Zo staat de keukenbrigade garant voor de kwaliteit van de geweldige gerechten die ook weer in 2021 tijdens uw lunch of diner geserveerd worden. Al onze gerechten op het menu zijn gebaseerd op de traditionele Franse/Nederlandse keuken met een eigen twist, waar we ons echt in onderscheiden!

Wacht niet langer en vul uw gegevens in voor een reservering! Bekijk het menu via onze website of bekijk de diner kaart. Wilt u meer informatie over de openingstijden of de prijs, neem dan contact met ons op. De openingstijden vindt u onderaan de website.