No products in the cart.

Bistro Apeldoorn

Bent u op zoek naar een bistro of restaurant om lekker naar uit eten te gaan in de omgeving van Eerbeek? Wij heten u dan graag welkom bij Bistro de Bron. Reserveren van een tafel bij ons gezellige restaurant is gemakkelijk en snel.

Bistro de Bron ligt maar 5 minuten vanaf Eerbeek, landelijk gelegen aan het Apeldoorns kanaal wat zeer makkelijk te bereiken is. De ruime parkeerplaats biedt ook genoeg plek waar u uw auto gratis kunt parkeren.

Bistro de Bron heeft haar naam te danken aan de omgeving waarin ons restaurant te vinden is. De omgeving beschikt namelijk van oudsher over diverse bronnen ofwel sprengen, waar de bevolking jarenlang gebruik van heeft gemaakt en deze anno 2021 nog steeds bestaat.

LUNCHEN EN DINEREN IN DE OMGEVING VAN EERBEEK

Lekker eten bij restaurants in Eerbeek? Bij de Bistro de Bron kunt u genieten van de omgeving in de buurt van Eerbeek. Ook in 2021 heten wij u welkom in onze Bistro en kunt u vandaag al een tafel reserveren.

Outdoor arrangementen in de buurt van Eerbeek.

Naast het bezoeken van de sprengen, bieden wij ook een aantal outdoor arrangementen aan. Leuke activiteiten zoals kanoën, klootschieten of touwtrekken. De activiteiten zijn in de buurt van Eerbeek en ons restaurant. De activiteiten zijn los te reserveren. Uiteraard is dit ook te combineren met eten op het terras of in het restaurant.

Meer informatie over de activiteiten, de prijs en voor de openingstijden vindt je via de arrangementen pagina.

Leuke arrangementen

Lekker eten bij restaurants in Eerbeek ?

Door onze gasten wordt Bistro de Bron als een sfeervol en modern ingericht restaurant beoordeeld. Ons restaurant ademt een warme sfeer en zo is het mogelijk om samen met uw gasten uitstekend te lunchen of te dineren in een zeer ongedwongen sfeer.

Zo staat de keuken garant voor de kwaliteit van onze geweldige gerechten die tijdens uw lunch of diner geserveerd worden. Al onze gerechten die geserveerd worden zijn gebaseerd op de traditionele Franse/Nederlandse keuken met een eigen twist, waarin wij ons echt onderscheiden met andere restaurants in Eerbeek.

Benieuwd naar de werkwijze waarin we dit doen? Neem dan een kijkje in de keuken.

PROEF, BELEEF EN GENIET BIJ BISTRO DE BRON

Bij Bistro de Bron heerst er een gastvrije sfeer en deze sfeer wordt gecreëerd door de rust die de omgeving uitstraalt, ons vriendelijke personeel en de veelzijdige kaart. De kaart bestaat uit huis gemaakte gerechten die bereid zijn met verse streekproducten uit de buurt.

Samen met onze keukenbrigade zullen wij voor een onvergetelijke ervaring zorgen voor u en uw gasten. Als u een tafel wilt reserveren, neem dan contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Mocht u uzelf eerst bekend willen maken met de diner kaart kunt u daarop klikken. Overigens staat deze kaart ook uitgebreid op de website.

Mocht u iets zoeken en het niet kunnen vinden, kunt u ons altijd contacteren. Wij helpen u graag! Openingstijden van het restaurant kunt u onderaan de pagina vinden.