No products in the cart.

[one_half last=”no”]

Bistro Apeldoorn

Uit eten Klarenbeek

Bent u op zoek naar een bistro of restaurant in de omgeving van Klarenbeek? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Bistro de Bron ligt maar 5 minuten vanaf Klarenbeek, landelijk gelegen aan het Apeldoorns kanaal wat zeer makkelijk te bereiken is. Onze ruime parkeerplaats biedt ook genoeg plek waar u uw auto gratis kunt parkeren.

Bistro de Bron heeft haar naam te danken aan de omgeving waarin ons restaurant te vinden is. De omgeving beschikt namelijk van oudsher over diverse bronnen ofwel sprengen, waar de bevolking jarenlang gebruik van heeft gemaakt.

Bezoek vandaag nog onze Bistro

Door onze gasten wordt Bistro de Bron als een sfeervol en modern ingericht restaurant beoordeeld. Ons restaurant ademt een warme sfeer en zo is het mogelijk om samen met uw gasten uitstekend te lunchen of te dineren in een zeer ongedwongen sfeer.

Zo staat onze keukenbrigade garant voor de kwaliteit van onze geweldige gerechten die tijdens uw lunch of diner geserveerd worden. Al onze gerechten die geserveerd worden zijn gebaseerd op de traditionele Franse/Nederlandse keuken met een eigen twist, waar we ons echt in proberen te onderscheiden!

Proef, beleef en geniet bij Bistro de Bron

Bij Bistro de Bron heerst er een gastvrije sfeer en deze sfeer wordt gecreëerd door de rust die de omgeving uitstraalt, ons vriendelijke personeel en de veelzijdige kaart. Onze kaart bestaat uit huis gemaakte gerechten die bereid zijn met verse streekproducten uit de omgeving.

Samen met onze keukenbrigade zullen wij voor een onvergetelijke ervaring zorgen voor u en uw gasten. Dus wacht niet langer en vul uw gegevens in voor een reservering! Of bekijk hier eerst onze diner kaart.

[/one_half] [one_half last=”yes”]

  Uw naam

  Aantal personen

  Dag van de reservering

  Tijd van de reservering

  Uw telefoonnummer

  Bijzonderheden

  [/one_half]