No products in the cart.

Bistro Apeldoorn

 

 

 

 

 

Bent u op zoek naar restaurants in Loenen? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Bistro de Bron in Loenen ligt landelijk gelegen aan het Apeldoorns kanaal wat zeer makkelijk te bereiken is. De ruime parkeerplaats biedt genoeg plek waar u uw auto gratis kunt parkeren. Genieten van het weer en ons uitgebreide menu op het terras of in ons eetcafé? Bekijk de openingstijden en reserveer een tafel via de website of onderstaand formulier!

Bistro de Bron heeft haar naam te danken aan de buurt waarin ons restaurant te vinden is. De omgeving Loenen beschikt namelijk van oudsher over diverse bronnen ofwel sprengen, waar de bevolking jarenlang gebruik van heeft gemaakt en die anno 2021 nog steeds te vinden zijn. Met de in Loenen gelegen bekendste en hoogste waterval van Nederland.

Outdoor arrangementen in de buurt van Loenen.

Naast het bezoeken van de sprengen, kunt u bij ons ook terecht voor een aantal outdoor arrangementen. Leuke activiteiten zoals kanoën, klootschieten of touwtrekken. De activiteiten zijn los te boeken. De activiteiten worden in de buurt van Loenen gehouden. Uiteraard is dit ook te combineren met een lekkere lunch of diner in het restaurant of het terras. Wilt u meer informatie over de prijs of voor de openingstijden? Bekijk dan de arrangementen pagina.

Leuke arrangementen

Bezoek vandaag nog het restaurant of terras in Loenen

Door gasten wordt Bistro de Bron als een sfeervol en modern ingericht restaurant beoordeeld. Ons restaurant ademt een warme sfeer en zo is het mogelijk om samen met uw gasten uitstekend te lunchen of te dineren in een zeer ongedwongen sfeer.

Zo staat de keukenbrigade garant voor de kwaliteit van onze geweldige gerechten die tijdens uw lunch of diner geserveerd worden. Alle gerechten die geserveerd worden zijn gebaseerd op de traditionele Franse/Nederlandse keuken met een eigen twist, waar we ons echt in onderscheiden!

PROEF, BELEEF EN GENIET VAN HET MENU BIJ BISTRO DE BRON

Bij Bistro de Bron heerst er een gastvrije sfeer en deze wordt gecreëerd door de rust die de omgeving Loenen uitstraalt, ons vriendelijke personeel en de veelzijdige kaart. Het menu bestaat uit huis gemaakte gerechten die bereid zijn met verse streekproducten uit de omgeving Loenen.

Samen met de keukenbrigade zullen wij voor een onvergetelijke ervaring zorgen voor u en uw gasten. Dus wacht niet langer en vul uw gegevens in voor een reservering! Of bekijk hier eerst onze diner kaart.